Ervaringen

Ik ben gestart met de Zwaaisteen omdat ik als buurtwerker mensen wil stimuleren om op een positievere manier naar elkaar te kijken. Door het programma ‘Zwaaien voor een glimlach’ aan te schaffen hoopte ik handvatten te ontvangen waarmee ik aan de slag kon en ik hoopte inspiratie op te doen voor mijn eigen Zwaaisteenproject. Dat is gelukt. Corinne is bereid om te luisteren en mee te denken in de lokale context. Supertof, echt een aanrader!

Mark Peters, buurtwerker Zaventem

Programma 'Zwaaien voor een glimlach'

Dit initiatief spreekt mij aan omdat het laagdrempelig en positief is. Het kan voor en door kinderen worden opgezet en het helpt om de buurt een beetje socialer te maken. Door de aanschaf van de Basis Toolkit hoef ik het wiel niet zelf uit te vinden en ik doe gelijk mee aan een herkenbare beweging die in Nederland in gang is gezet. De kant en klare formats uit de Toolkit vind ik waardevol. De aanschaf van de Toolkit gaat mij denk ik vooral tijdswinst opleveren.

Alie Klompmaker, Sociaal Werker KEaRN Welzijn

Programma 'Zwaaien voor een glimlach'

Description

Name

Designation

Wat ik leuk vind is dat ik in mijn eigen wijk mensen heb ontmoet die ik nog nooit eerder had gesproken. En ineens zie ik ze nu vaker op straat en groeten we elkaar. Leuk hoe zo'n evenement in de buurt voor verbinding zorgt.

Bezoeker Minibiebfestival

Description

Name

Designation

Het is altijd weer een feestje om met Corinne te werken. Met inzicht, creativiteit en veel lef gaat zij aan de slag. Op zoek naar een nieuw concept zonder daarin de context te vergeten. Een professionele insteek kan je van haar verwachten, kwaliteit staat namelijk voorop.

Senior Opbouwwerker Travers Welzijn Zwolle

Voor een project van ZoGemaakt trok Corinne met haar BuurtKar de wijk in om op straat kunstflessen te maken met jonge en oudere bewoners. Werken met Corinne is fijn. Bevlogen, creatief, flexibel en tegelijkertijd heel prettig concreet!

Eigenaar ZoGemaakt! (Binnen- en buitenschoolse Kunstlessen voor het basisonderwijs)